Menghi V93 Pu Erh


Menghi V93 Pu ErhProducator: Menghi Teaüzem – Dayi brand

Origine: Menghi – Xishuangbanna

An: 2008

Un pu erh foarte fin, usor dulceag cu aroma specifica. Aroma nu este agresiva chiar daca timpul de infuzare este mai mare. Este prezentat sub forma de toucha (cuib de pasare) si este relativ usor de desprins.

Am folosit aproximativ doua grame, in ceainicul dedicat pentru pu erh (YiXing) la o temperatura medie de 95 grade C. Dupa a cincea infuzie aroma, culoarea si gustul au scazut simtitor.Dupa infuzare frunzele se deschid putin, avand culoarea specifica pu erh-ului negru.In timp ce il bei apare o senzatie placuta de caldura si relaxare  in intregul corp.

O experienta placuta si calma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s