Jian Nan tuocha premium Pu Erh – 2005


Jian Nan tuocha premium Pu Erh – 2005

Producator: Zhou Yun, origine: Lincang, an 2005.

Un Pu Erh deosebit. Primul de acest fel degustat pana acum Cu un gust usor amarui si o aroma ce aminteste de ceaiul verde, acest ceai m-a surprins placut inca de la inceput. In timpul infuzarii frunzele se deschid foarte repede eliberand aroma placuta.

Toucha este foarte rigida si dura necesitand un oarecare efort pentru a fi desfacuta. O data desfacuta toucha apare o aroma deosebit de placuta, florala.Am facut un numar de 6 infuzii, folosind aproximativ 4 grame, la o temperatura medie de 95 grade C.

Prima infuzie a fost mai „usoara” dar la urmatoarele a aparut un puternic gust amar. La urmatoarea preparate am sa micsoreaz timpii de infuzare. Frunzele se desfac foarte repede, dupa prima infuzare, dupa hidratare devin verzi ca si cum ar fi proaspete.

Culoarea este foate placuta si este pusa in evidenta, foarte bine, de cestile albe.Dupa infuzare frunzele arata  foarte bine si au o aroma speciala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s