Mu Shu Cha (Tea from the Mother Tree) – reaw puerh


NUME: Mu Shu Cha – reaw puerh – Tea from the Mother Tree

ORIGINE: China, Lincang

PRODUCATOR: Mengku Tea Factory

AN: 2006

VANZATOR:  www.teautja.hu

Mu Shu Cha este fabricat dintr-un amestec de frunze de Bing Bao (arbore de ceai salbatic) si alte frunze de ceai . Acest ceai a fost produs pentru prima data in anul 2005, si reprezinta un standar premium al producatorului.
Frunzele sunt presate moderat, se desfac cu usurinta fara a se rupe in bucati mici.

Am folosit aproximativ 5 grame, temperatura de 95 grade C, timpi de infuzare intre 5 secunde si un minut.

Frunzele se hidrateaza elativ usor, dupa infuzia 7 se deschid in intregime.

Un ceai foarte aromat, putin amar si astringent, cu un aftertaste dulce si placut.

Multe frunze si-au pastrat forma intacta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s